Благодарение на ролята си в Спасители на плажа Зак Ефрон успя

...
Благодарение на ролята си в Спасители на плажа Зак Ефрон успя
Коментари Харесай

Зак Ефрон е депресиран

Благодарение на ролята си в " Спасители на плажа "  Зак Ефрон съумя да се поизтупа от сладникавия облик на Disney, който го направи прочут.

За задачата артистът се трансформира в истински терминатор, като физиката му е много мъчно да бъде реализирана наново. Тя е реализирана посредством доста тренировки и прецизен режим на хранене.

В изявление за Men`s Health казва, че с цел да е оптимално изчистен по време на фотосите, се е наложило да приема мощни дуаретици. В резултат на всичко това е развил бодърствуване и е изпаднал в меланхолия. След края на фотосите на Зак Ефрон му е лишило шест месеца, с цел да се почувства още веднъж добре.

След това неприятно прекарване е преосмислил приоритетите си и е решил да не слага фитнеса и тренировките в центъра на всичко. В изявлението артистът споделя и за какво в последно време наподобява по по-различен метод.

През април в обществените мрежи се появиха мнения на хора, които настояват, че Ефрон си е направил пластична интервенция на лицето, тъй като челюстта му наподобява по-голяма от преди. Да, в действителност се е случило нещо, само че то няма общо с интервенция.

Зак Ефрон споделя, че преди към четири години е счупил челюстта си след случай в дома му, при който даже е изгубил схващане. Положението е било съществено, а вследствие на случилото се дъвкателните му мускули са станали по-силни и са се уголемили. Което изяснява и малко по-различният му външен тип в региона на челюстта.

Но слуховете за пластична интервенция са били толкоз доста, че са предиздвикали даже личната му майка да го попита дали в действителност са правилни. Но Ефрон се е научил, че не би трябвало да обръща внимание на сходни неща и какво си мислят хората.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР